Zevende FD Gazellen Award voor B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is maandag 14 oktober voor de zevende keer uitgeroepen tot FD Gazellen. Dit houdt in dat we één van de 927 snelst groeiende bedrijven van Oost-Nederland zijn in de categorie middel. Daarmee zijn we FD Gazellen 2024!

Michel en Klaas bij de uitreiking van de FD Gazellen 2023

Voldoen aan groeicriteria

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award, moeten bedrijven aan bepaalde criteria voldoen. Het FD kijkt onder andere hoe bedrijven zijn gegroeid over drie jaar tussen 2021 en 2023. Met de benoeming tot FD Gazellen 2024 voldoen we aan de groeicriteria van het Financieele Dagblad en dingen mee naar prestigieuze prijzen tijdens de uitreiking.

21 november uitreiking van de Awards

Op donderdag 21 november vindt de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2024 plaats in het TivoliVredenburg in Utrecht. Een B&S Media-delegatie reist dan af naar Utrecht om de FD Gazellen Award 2024  in ontvangst te nemen. Directeur Michel Hamer: “Voor de zevende keer uitgeroepen tot FD Gazellen is de bekroning op ons werk, onze mensen en onze relaties die we hebben opgebouwd. We krijgen van onze relaties terug dat ze onze nuchtere no-nonsense aanpak waarderen en deze aanpak heeft onze groei extra kracht bijgezet.”

Meer dan online succes

Al meer dan 17 jaar zet B&S Media Internetmarketing zich in om mbk-bedrijven uit heel Nederland te helpen aan meer online succes. Hierbij richten we ons volledig op het ontwikkelen en verbeteren van websites en de online vindbaarheid daarvan. Dit doen wij met een gepassioneerd team van meer dan 25 specialisten vanuit ons kantoor in Kampen.

Wil je meer weten over de FD Gazellen Awards? Neem dan een kijkje op fd.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.