Volg ons Google Ads-team op bezoek bij Google in Dublin

Afgelopen dinsdag 2 september bracht ons Ads-team een bezoek aan Google’s hoofdkantoor in Dublin. De specialisten werden hartelijk ontvangen, werden rondgeleid door het indrukwekkende gebouw dat barst van de creativiteit en kennis, en sparden met hun contactpersonen over nog betere strategieën voor onze klanten. Laat je meenemen door het reisverslag van Lars en volg ons Google Ads-team op bezoek bij Google in Dublin.

Op dinsdag, vroeg in de morgen, verzamelden we ons vol enthousiasme op Schiphol. De koffers waren ingepakt, de boardingpassen klaar, en om 10:00 zaten we al in het vliegtuig richting Dublin. De vlucht duurde net lang genoeg voor een spraakmakende aflevering van B&B Vol Liefde, en voor we het wisten, landden we al op Ierse bodem.

Op naar Google

Eenmaal geland, stond er al snel een taxi voor ons klaar die ons rechtstreeks naar het indrukwekkende Google Headquarters bracht. Hier werden we verwelkomd door onze contactpersonen: René Feringa, Jelle Goos en Bas Snoeren. En wat een welkom! De ontvangsthal was voorzien van gigantische schermen met onze branding erop. Zelfs de trappen waren verlicht met onze bedrijfsnaam. Het voelde alsof we zelf de sterren van een show waren!

Indrukwekkende rondleiding

De rondleiding door het gebouw was werkelijk indrukwekkend. Google ademt innovatie en creativiteit, met getalenteerde mensen van over de hele wereld die hier samenkomen. Onze eerste stop? De lunch, natuurlijk. En niet zomaar een lunch, het was een all-inclusive buffet waar je U tegen zegt, met opties waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden. Dit was de perfecte gelegenheid om de banden met elkaar te versterken en te sparren over de nieuwste marketing trends.

Na de lunch ging de rondleiding verder. Eén van de hoogtepunten was de Hyperlink Bridge, een brug die de drie hoofdgebouwen van Google in Dublin met elkaar verbindt: Google Docks, Gasworks Building en Gordon House. En uiteraard kregen we ook een kijkje in de enorme conferentiezalen en andere indrukwekkende ruimtes die Google Headquarters rijk is.

Onze strategische meeting

Vervolgens stond er een belangrijke meeting op de planning. Samen met onze contactpersonen bespraken we onze prestaties als bedrijf ten opzichte van anderen, en verkenden we hoe Artificial Intelligence onze strategieën nog verder kan verbeteren. De relatie met Google is voor ons van cruciaal belang. Samen kijken we constant naar manieren om onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen, zodat we onze klanten zo strategisch mogelijk kunnen laten groeien.

Dublin verkennen

Na een lange, inspirerende dag was het tijd om de stad Dublin te verkennen. Met een taxi, waarbij we helaas de bekende ’toeristentarief’ ervaring hebben meegemaakt, werden we naar het centrum gebracht. Na een heerlijk diner eindigde de avond op zijn Iers in een gezellige pub, waar we samen met het Google-team proostten met een goed glas Guinness. De volgende dag hebben we Dublin verder te voet verkend en vlogen we begin van de avond weer terug naar Nederland.

Bijzondere ervaring

Op deze bijzondere trip hebben we veel nieuwe kennis en inzichten opgedaan. Terwijl we de indrukken laten bezinken, komen de eerste ideeën al naar boven hoe we Google Ads nog strategischer in kunnen zetten voor onze klanten.

Wil je jouw bedrijf online meer zichtbaar maken? B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner. Met Google Ads, SEO en webdesign vergroten we jouw online succes.

Neem vrijblijvend contact op en spreek direct een adviseur.

Spreek een marketingadviseur

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.